Артикул | Название | Описание | Количество страниц | Цена |
---|---|---|---|---|
Интердип-0364 | Гігієна продуктів харчування та продовольчої сировини | Контрольна робота | 16 | 75.00 |
Интердип-1973 | Гігієна продуктів харчування та продовольчої сровини | Контрольна робота | 12 | 60.00 |
Интердип-2315 | Дослідження якості ягідних сиропів (топінгів) (лише 1розділ) | Дипломна робота | 16 | 220.00 |
Интердип-0966 | Класіфікація птиці за видом,вгодованістю,темічним станом та обробкою,вимоги, до якості | Курсова робота | 23 | 220.00 |
Интердип-0372 | Розширення асортименту страв і виробів з м’яса диких тварин на прикладі ресторану "О’Панас" | Курсова робота | 48 | 200.00 |
Интердип-2658 | Сучасні напрями у технології гарячих десертних страв | Курсова робота | 40 | 330.00 |
Интердип-1293 | Тexнoлoгiя тa якiсть дeсeртiв з пiдсoлoджувaчaми | Курсова робота | 37 | 180.00 |
Ознакомьтесь с Условиями покупки готовой работы |
Как купить готовую работу? Все просто и по шагам: |
оценка заказа бесплатная
Список всех товаров |